D&V Technics bvba staat niet alleen in voor het onderhoud van onze huismerken, maar ook alle andere merken.

Centrale verwarming gas & mazout

Centrale verwarming op aardgas is één van de meest gebruikte methodes in België. Je hoeft het nergens te stockeren en je moet ook niet betalen vooraleer je er effectief gebruik van maakt. Het is veilig in gebruik, niet giftig en een relatief energiezuinige methode om de woning te verwarmen.

Mazout wordt vaak gekozen als alternatief voor aardgas. Je moet het zelf stockeren wat ervoor zorgt dat je onafhankelijk bent van externe kanalen en zelf kan bepalen wanneer je de mazouttank laat vullen. Zo worden er tegenwoordig heel wat groepsaankopen georganiseerd om de prijs nog scherper te maken.

Vloerverwarming

Na jaren van ups en downs is vloerverwarming uitgegroeid tot een volwaardige verwarming. Het is perfect regelbaar in temperatuur en verdeelt de warmte gelijkmatig in de kamer zoals geen ander. Vloerverwarming is ook compleet onzichtbaar waardoor je geen ruimte verliest. Als kers op de taart is het ook nog eens één van de zuinigste manieren om een ruimte te verwarming.

Ketel vervangen en renovatie mazout & gas

Ongeveer de helft van het energieverbruik in een woning gaat naar verwarming. Zuinig verwarmen begint bij een zuinige energiebron: aardgas of stookolie in plaats van elektriciteit.
Vervolgens investeert u in een verwarmingssysteem met een hoog rendement:

  • een condensatieketel op gas
  • een condensatieketel op stookolie
  • een warmtepomp

Verwarmingsketels ouder dan 20 jaar halen een rendement van slechts 88 procent. Bij de nieuwste condensatieketels op stookolie loopt het rendement op tot 106. De nieuwste condensatieketels op gas halen een rendement tot 109 procent. Dat komt doordat een condensatieketel de warmte in de waterdamp recupereert en gebruikt om uw woning te verwarmen. Bij oude verwarmingketels gaat heel wat waterdamp en dus ook warmte doorheen de schoorsteen verloren.

Onderhoud en herstelling alle merken 7/7

Het onderhoud van een verwarmingsketel is verplicht en moet naargelang het type brandstof jaarlijks of tweejaarlijks uitgevoerd worden door een erkend technicus. Om een goede en correcte werking van je verwarmingsinstallatie te garanderen is het essentieel de cv-ketel goed te onderhouden. Doe je dit niet, dan bestaat de kans dat je ketel minder gaat renderen en zelfs schadelijke gevolgen kan hebben voor je gezondheid. Bovendien ben je ook niet verzekerd bij brand als de cv-installatie niet gekeurd is.

Onze merken

Wil je op de hoogte blijven van tijdelijke acties? Ga dan een kijkje nemen bij onze leveranciers.

  • weishaupt
  • buderus
  • junkers

Neem vrijblijvend contact met ons op

Gelieve uw naam en voornaam in te vullen.

Gelieve uw e-mailadres in te vullen

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Gelieve een vraag of bericht in te geven.

U dient hiermee akkoord te gaan. Anders kunnen wij geen contact met u opnemen.